Raaseporin vesi hakee asentajaa, Raseborgs stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raaseporin Vesi -liikelaitos huolehtii vesihuollosta Raaseporin toimialueella aina Bromarvista Fiskariin ja Mustioon. Palvelemme noin 6 800 kiinteistöä 21 henkilön voimin. Nyt sinulla on mahdollisuus olla yksi meistä!

Asentajan tehtäviin kuuluu pääosin Raaseporin Veden johtoverkon saneeraus, sekä kunnossapito- että muut huoltotehtävät. Valittu henkilö tulee osaksi noin kymmenen hengen johtoverkkotiimiä, johon kuuluu 5-6 asentajaa. Työ edellyttää yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä järjestelmällistä työtapaa. Toivomme sinun olevan joustava ja halukas kehittämään omaa osaamista ja työtä.

Lisäksi arvostamme seuraavia ominaisuuksia:

- luotettavuutta

- vastuuntuntoa

- positiivista asennetta uusiin haasteisiin

- Maarakennus tai LVI- alan kokemus lasketaan ehdottomaksi eduksi.

Tehtävään kuuluu myös ajoittainen päivystys työajan ulkopuolella, yleensä joka 4-6 viikko.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa peruskoulutusta, esim. ammattikoulua tai vastaavaa työkokemusta. B-luokan ajokortti on välttämätön. Sinulla tulee olla riittävä molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen taito.

Palkka on voimassa olevan työehtosopimuksen mukainen (2500-3000€/kk + päivystyskorvaus), mutta suorituksesi ja työkokemuksesi vaikuttavat palkkaasi pitkällä aikavälillä. Työsuhde on vakituinen, ja se alkaa mahdollisimman pian kuuden kuukauden koeajalla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi sivuston kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa janne.tanhua-tyrkko@barona.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66ed42550b04a1001de70e53