Kokki Enontekiölle, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Enontekiölle kokkia talvisesonkiin tai vakituiseen työsuhteeseen!

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu a la carte kokin tehtävät hotellilla sekä satunnaisesti tilausravintolan kokin tehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 8-22 välillä ja työvuoroja on jokaisena viikonpäivänä. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa sesongin ajaksi, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaan kirjoille.

Odotamme hakijalta joko kokin koulutusta tai aiempaa työkokemusta alalta. Lisäksi oma-aloitteisuutta, ahkeraa työotetta sekä valmiutta joustaa kiireaikoina. Luonnollisesti hygieniapassi vaaditaan. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme mukavan työn hienoissa Lapin maisemissa. Asiakas auttaa parhaansa mukaan asunnon saamisessa. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Kuusijärvi, p. 040 160 1902, juho.kuusijarvi@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22557579