Kokki Kilpisjärvelle, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kilpisjärvelle kokkia talvisesonkiin!

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu aamupalan, keittolounaan ja jälkiruokabuffetin valmistus hotellilla. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua muitakin hotellin työtehtäviä, kuten siivousta. Työajat sijoittuvat yleensä klo 10-17 välille ja työaika on 90h/3vko. Tarjolla on kaksi määräaikaista pätkää, joista alustavasti ensimmäinen 20.12.2024-10.1.2025 ja toinen 27.1.2025-27.2.2025. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta kokin työstä, mieluiten hotellista. Lisäksi oma-aloitteisuutta, tiimipelaajan asennetta sekä valmiutta joustaa kiireaikoina. Luonnollisesti hygieniapassi vaaditaan. Työkielenä on suomi tai englanti.

Tarjoamme mukavan työn hienoissa Lapin maisemissa. Asiakasyritykseltä on vuokrattavissa jaettu huoneisto yhteismajoituksesta. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Lisäksi tarjolla on erilaisia henkiökuntaetuja. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Kuusijärvi, p. 040 160 1902, juho.kuusijarvi@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22557480