Moottorikelkkaopas, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 28.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme moottorikelkkaoppaita talvisesonkiin Leville!

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu moottorikelkkasafarien vetäminen yksin ja yhdessä muiden oppaiden kanssa, safarin koosta riippuen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu kaikki safarien valmisteluun liittyvät työt, kuten kelkkojen valmistelu ja pukutilojen siisteydestä huolehtiminen. Safareja tehdään työpäivän aikana 1-3. Työajat ovat kahdessa vuorossa klo 8-24 välillä ja tunteja on tarjolla kokoaikaisesti. Työvuoroja on myös viikonloppuisin. Työt alkavat joulukuussa ja kestävät alustavasti maaliskuun loppupuolelle. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta moottorikelkoista, hyvää fyysistä kuntoa, englannin kielen taitoa sekä oma-aloitteista otetta työntekoon. Eduksi katsotaan, jos on käynyt eräopaskoulun ja/tai toiminut aiemmin vastaavassa työssä. B-ajokortti on pakollinen.

Tarjolla on määräaikainen sesonkityö Lapin talvimaisemissa. Palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti, mutta alustavasti tuntipalkka on noin 13-16e/h ja iltasafareista tulee 20e kertakorvaus lisäksi. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät ohjelmapalvelualan TES:n mukaan. Huom! Asiakkaalla ei ole tarjota majoitusta. Henkilöstöliigan työntekijänä saat oman HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Jätä hakemuksesi helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Kuusijärvi, p. 040 160 1902, juho.kuusijarvi@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22557430