Tarjoilija hotelliin, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt tarjoilijaa hotelliin Ylläkselle talvisesonkiin.

Työn kuvaus

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu tarjoilu, blokkaaminen, viinien ja cocktailien myyminen sekä välillä cocktailien valmistaminen. Hotellissa on aamupala- ja lounasbuffet, ja etukäteen myyty päivällinen tarjoillaan pöytiin.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-23 välillä. Työaika on 37,5h/vko. Työt alkavat marraskuun puolivälissä ja kestävät maaliskuun loppuun. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Tähän työhön odotamme hakijalta kokemusta ja/tai koulutusta tarjoilijan tehtävistä. Eduksi katsotaan viinien tuntemus sekä cocktailien valmistustaito. Hygienia- ja anniskelupassi sekä englannin kielen taito ovat pakollisia. Lisäksi odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme

Sesonkityö Ylläksen upeissa maisemissa ja mukavassa työporukassa. Asiakasyritykseltä on vuokrattavissa oma huone (rajallinen määrä) tai jaettu huone parin kilometrin päästä hotellilta. Lisäksi saat käyttöösi fatbiken matkojen kulkemista varten, ruokaedun sekä etuhintaan esimerkiksi kelkkojen vuokrausta. Työporukalle järjestetään yhteisiä aktiviteetteja ja iltamia. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-yhteyshenkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä yhteystietosi parissa minuutissa nopean lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Kuusijärvi, 040 160 1902, juho.kuusijarvi@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22557390