Kohde-esimies Kelan toimeksiantoon, pääkaupunkise, Avarn Security Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme operatiiviseen työhön osallistuvaa kohde-esimiestä Kelan toimeksiantoon . Työskentelykohteet sijaitsevat Helsingin Malmilla ja Vantaan Tikkurilassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Operatiivisen vartiointityön lisäksi vastaat sekä Malmin että Tikkurilan toimipisteiden esimiehenä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä, ohjeiden laatimisesta sekä asiakaspalvelun ja asiakassuhteen toimivuudesta. Kohde-esimiehen edellytetään perehtyvän laajasti kohteisiinsa ja niissä suoritettaviin tehtäviin sekä kehittyvän työskentelykohteidensa turvallisuuden ammattilaiseksi, jonka osaamiseen asiakas ja Avarn Security Oy voivat luottaa.

Edellytämme sinulta

-
Kokemusta turvallisuusalan tehtävistä

-
Voimassa olevaa vartijakorttia

-
Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä tuottaa suullisesti ja kirjallisesti ohjeistuksia ja materiaalia

-
Englannin kielen taitoa

-
Oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, pitkäjänteisyyttä sekä reipasta otetta turvallisuus- ja asiakaspalvelutyöhön

Eduksi katsomme

-
Aiemman kokemuksen esimiestehtävistä

-
Muut koulutukset turvallisuusalalta ja/tai halun kouluttautua

Tarjoamme sinulle

Avarn Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää. Sinä olet meille tärkeä ja pidämme sinusta hyvää huolta!

Heräsikö mielenkiinto tehtävää kohtaan? Lähetä hakemuksesi, ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.10.2024. Tehtävän palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen mukainen taso IV.

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 11 toimipisteemme kautta ja työllistämme noin 3 000 turvallisuusammattilaista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://avarn.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1809&jbid=15