Myyntiassistentti, Narvi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävässäsi myyntiassistenttina hoidat monipuolisesti sekä viennin että kotimaan myyntiin liittyviä asioita, esimerkiksi myyntitilausten käsittely, kuljetusten järjestely ja asiakaspalvelutilanteet ovat jokapäiväisiä tehtäviä. Myynnin tukemisen lisäksi osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimenkuvaan voi kuulua myös taloushallintoon ja markkinointiin liittyviä tehtäviä. Meillä pääset itse vaikuttamaan toimenkuvasi muodostumiseen.

Toivomme sinulta huolellista, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Omaathan myös erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta. Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksesi. Lisäksi omaat hyvät tietotekniset taidot. Pystyt käsittelemään dataa ja analysoimaan sitä. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Muu kielitaito (ruotsi, saksa) katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikatyön arvostettuja kuluttajatuotteita valmistavassa alan johtaviin toimijoihin kuuluvassa yrityksessä Rauman Lapinkylässä. Pääset tehtävässäsi tukemaan yrityksen kasvavaa liiketoimintaa. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme Epassin, polkupyöräedun ja kattavan työterveyshuollon. Myös joustava työaika on käytössäsi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riitta-stiina.salovaara@narvi.fi