Yhteiskunta- ja työelämätiedonkouluttaja/uravalme, Galimatias Concept Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Galimatias hakee yhteiskunta- ja työelämätiedonkouluttajaa/uravalmentajaa Joensuuhun osa-aikatyöhön.

Työn pätevyysvaatimuksena on korkeakoulututkinto. Lisäksi tarvitaan kokemusta aikuisten maahanmuuttajien ohjaamisesta / kouluttamisesta (tai työllistymistä edistävästä työstä) tai pedagoginen pätevyys.

Työtä on vaihtelevasti kurssien etenemisen mukaan, mutta noin keskimäärin 2-5 päivää viikossa. Voit myös esittää oman toiveesi tuntimäärästä. Aloitus mahdollisimman pian.

Lähetäthän hakemuksesi 6.10.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja saatamme tehdä valinnan ennen hakuajan päättymistä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.

Galimatias Concept Oy Ab järjestää kotoutumiskoulutusta aikuisille maahanmuuttajille Helsingissä, Turussa, Joensuussa ja Kuopiossa. Galimatias on toiminut kielikoulutusalalla 25 vuotta ja järjestänyt kieli-, viestintä- ja kulttuurivalmennusta yritykselle ja julkiselle sektorille. Lisätietoa www.galimatias.fi tai https://www.facebook.com/galimatiasconcept tai https://twitter.com/GalimatiasFi tai https://fi.linkedin.com/company/galimatias-concept-oy-ab
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marja.ollikainen@galimatias.fi