Matka-asentaja, Veisto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perinteikäs perheyritys Veisto Oy suunnittelee ja valmistaa HewSaw-merkkisiä sahatavaran tuotantolinjoja Mäntyharjulla, Järvi-Suomen sydämessä. Veiston maine maailman parhaiden sahakoneiden valmistajana on kiirinyt kauas yrityksen syntysijoilta ja noin 80 % tuotannosta viedään ulkomaille. Suomen lisäksi tärkeimpiä markkina-alueita ovat Ruotsi, Baltia, Pohjois-Amerikka, Keski-Eurooppa ja eteläisen pallonpuoliskon istutusmetsävyöhykkeet. Veisto tarjoaa työtä jo lähes 300 ammattilaiselle.

Haemme nyt after sales-tiimiimme
matka-asentajaa
Työtehtäviisi kuuluvat sahalinjojen huolto- ja asennustehtävät. Asentajan tehtävistä on myös mahdollista edetä huoltojen ja projektien vetovastuutehtäviin.
Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä kotimaassa että kansainvälisten projektien parissa. Tulet työskentelemään modernissa konepajassamme sekä asennustyömailla.
Edellytämme sinulta tekniikan alan koulutusta, sujuvaa englannin kielen taitoa, suunnitelmallisuutta, kykyä pysyä sovituissa aikatauluissa sekä matkustusvalmiutta ulkomaille. Tehtävässä menestyminen vaatii myös oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavissa työtehtävissä, muu kielitaito sekä hydrauliikka-, sähkö- ja automaatiotuntemus.
Yllä mainittuja edellytyksiä voi korvata hyvällä ja joustavalla asenteella sekä vahvalla halulla oppia uutta ja kehittää jo olemassa olevaa ammattitaitoa osana joukkuetta, joka tukee jäseniään kaikissa tilanteissa.
Tarjoamme
- mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä kasvavan liiketoiminnan parissa
- mukavat ja osaavat työkaverit työsi tueksi
- mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä
Tartu siis mahdollisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hewsaw.com/fi/tyopaikat?rmpage=job&rmjob=110&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol