Toiminnanjohtaja, Suomi-Saksa Yhdistysten Liitto ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toiminnanjohtajan keskeiset työtehtävät ovat oppilasvaihdon järjestäminen, liiton toiminnan ja resurssien suunnittelu, varainhankinta ja muu hallinto (ml. jäsenyhdistysten jäsenrekistereiden ylläpito ja jäsenmaksulaskutus) sekä kulttuuriohjelman toteuttaminen.

Tehtävässä vaaditaan itseohjautuvaa työotetta sekä kykyä työskennellä suomeksi ja saksaksi. Ruotsin kielen taito ja yhdistystoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitaan tavallisimpien toimisto-ohjelmistojen ja WordPress-julkaisualustan tuntemusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa ja Saksassa sekä ajoittaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Etätyö on osittain mahdollista.

Haastattelut pyritään järjestämään 25.10. - 29.10.2024 välillä.

Suomi-Saksa Yhdistysten Liitto ry (SSYL) on 25 suomalais-saksalaisen yhdistyksen kattojärjestö. Se edistää saksan kielen ja saksalaisen kulttuurin tunnettuutta Suomessa sekä suomalaissaksalaisia suhteita. SSYL välittää vaihto-oppilaspaikkoja yläkoululaisille ja lukiolaisille, järjestää kulttuuriohjelmaa ja -tapahtumia sekä tukee jäsenyhdistystensä toimintaa.

Hae työpaikkaa osoitteesta