Tuotantotyöntekijä, keikkatyö, Tampere, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö lisätyötä esim. opintojen tai toisen työn oheen? Nyt siihen on tarjolla hyvä mahdollisuus, sillä etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaista keikkatyöntekijää tuotannon työtehtäviin Tampereelle!

Työskentelet helposti opittavissa, rutiininomaisissa tuotannon tehtävissä, mm. pakkausmateriaalien kokoonpanon parissa (tuotteina pääasiassa puulavat ja pahvikannet).

Toivomme, että omaisit jo aikaisempaa kokemusta tuotannon/kokoonpanon tehtävistä. Tehtävään soveltuva koulutus tai teknisen alan opinnot katsotaan ehdottomasti eduksi! Etsimme oma-aloitteista, rauhallista ja järjestelmällistä tekijää, joka ei pelkää rutiininomaista ja pitkäjänteisyyttä vaativaa työtä.

Tehtävässä käytettävät varastonhallintajärjestelmät ovat englanninkielisiä, joten edellytämme myös perustason englannin kielen osaamista.

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti asiakkaan tarpeen mukaan, ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin. Töitä tehdään klo 8-16 välillä tai iltavuorossa 14-22.
Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereella, joten oma auto ei ole välttämätön. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisemman kokemuksesi mukaan (lähtöpalkka n. 12€/h).

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa arkisin kello 08:00-16:00
Susa Järvinen 0505999597, susa.jarvinen@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1455899