Lehtori (matematiikka ja fysiikka), Centria ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinustako centrialainen? Olemme korkeakouluna se hieman erilainen, mutta itseensä täysillä luottava tyyppi, oman polkunsa kulkija. Centria on yli 4400 opiskelijan ja yli 350 asiantuntijan monialainen organisaatio, jonka juuret ovat alueella ja välittävässä työyhteisössä, mutta siivet laajalla kansainvälisissä verkostoissa. Vastuullisen, ahkeran ja aidosti välittävän asenteemme ansiosta meitä on kehuttu maan joustavimmaksikin korkeakouluksi.
Haemme sinua matematiikan ja fysiikan lehtori
Centria-ammattikorkeakoulu etsii sinua, matematiikan ja fysiikan lehtori, vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lehtorina työhösi sisältyy matematiikan ja fysiikan opetusta ja se on iltapainotteista. Opetus ja ohjaus tapahtuvat monimuotoisin menetelmin, eri lähtökohdista tuleville opiskelijoille, sekä suomeksi että englanniksi. Yhtenä osana työtäsi seuraat oman alasi kehitystä sekä osallistut alaasi koskeviin kokouksiin, työryhmiin ja verkostoihin.
Meillä pystyt itse vaikuttamaan joustavasti oman työsi sisältöön sekä työskentelytapoihin. Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja arvostamme niitä uusia ajatuksia, joita tuot meille Centriaan. Opetustyötä voi olla kaikilla Centrian kampuksilla, Kokkolassa, Pietarsaaressa tai Ylivieskassa, mutta ensisijainen työskentelypaikkasi on Kokkolan kampuksella.
Edellytämme sinulta

soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
pedagogista pätevyyttä (tai mahdollisuutta suorittaa se 3 vuoden kuluessa työn ohella)
tehtävien vaatimaa käytännön kokemusta
valmiutta opettaa sekä suomeksi että englanniksi

Arvostamme sinulta

opiskelijalähtöistä opetusotetta
hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
innokkuutta kehittää omaa osaamistaan

Lisätietoja
Palkkaus Sivista ry:n ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Vuosityöaika työaikasuunnitelman mukaisesti.
Hae viimeistään 11.10.2024 klo 16:00 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.centria.fi/rekry
Käsittelemme jo tulleita hakemuksia hakuaikana.
Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Santtu Pienimäki (puh. 0401822430, santtu.pienimaki@centria.fi ) tai opetuksen johtaja Jari Isohanni (puh. 040 669 0690, jari.isohanni@centria.fi )Olemme työpaikka suurella sydämellä! Uskomme, että kun henkilöstömme voi hyvin, koko Centria voi hyvin. Vaikka olemme panostaneet erityisesti hyvinvointietuihin, laadukkaisiin työterveyspalveluihin ja hyvään johtamiseen, on kaiken toiminnan ytimessä aina mielekäs työ. Yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen, vapaus ja välittäminen, rohkeus ja kokeileminen tekevät Centriasta työpaikan suurella sydämellä. Meille yhdenvertaisuus, avoimuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin ja kasvamaan omalla urapolullaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://centria.fi/rekry?rmpage=job&rmjob=156&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol