Sairaanhoitaja, toimi, kotihoito Lakeus, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt on hyvä tilaisuus tulla mukaan rentoon työyhteisöön, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään sairaanhoitajan osaamistasi monipuolisesti. Kotihoidossa olet mahdollistamassa ja tukemassa ikäihmisen turvallista ja mielekästä kotona asumista yhdessä asiakkaan omaisten kanssa. Kotihoidossa saat jakaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi työyhteisön hyödyksi. Uusi työntekijä perehdytetään työhön, työyhteisö ja esihenkilö toimii tukenasi. Arvostamme toistemme osaamista ja haluamme oppia ja kehittää uutta yhdessä.

Odotamme työntekijältä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, vahvaa motivaatiota toiminnan kehittämiseen sekä hyvinvointiteknologian osaamisen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä, kokemuksen RAI-toimintakykymittarin käytöstä ja hyödyntämisestä asiakastyössä sekä kinestetiikan tuntemuksen. Edellytämme liikkuvan työn vuoksi B-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ on kaksivuorotyötä.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Huomioimme myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/616186/fi_FI