Henkilökohtainen avustaja, Eronen Marja
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 12,67€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Henkilökohtainen avustaja, Eronen Marja, Helsinki

Vaikeasti moninivelrikkoinen, korkealla reumarollaattorilla liikkuva nainen (72 v) Tapulikaupungista etsii naispuolista henkilökohtaista avustajaa nykyisen avustajan siirtyessä kokopäivätoimiseksi opiskelijaksi.

Avustamistyötä on osa-aikaisesti päivittäisissä toiminnoissa kotona ja kodin ulkopuolella, kuukausittain yhteensä 50-90 työtuntia. Työ on etupäässä päivätyötä arkisin aamupäivällä ja poikkeavista työtunneista maksetaan erilliskorvaukset. Työvuorolista laaditaan kuukaudeksi kerrallaan.

Työntekijältä edellytetään luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua suorittaa työ huolellisesti ohjeiden mukaisesti. Avustajan tulee olla tupakoimaton eikä hänellä saa olla kissaa (allergian vuoksi). Lapsirakas hakija on etusijalla. Kokemus henkilökohtaisen avustajan työstä on eduksi. Edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Etsitään pidempiaikaisesta/pysyvästä avustajan työstä kiinnostunutta.

Palkkaus: Noudatetaan henkilökohtaisten avustajien työehtosopimusta, joka on Heta-Liiton ja Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n solmima valtakunnallinen työehtosopimus. Hakemukset ansioluettelon ja mahdollisten suosittelijoiden kanssa mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteella: marjairmeli.eronen@gmail.com . Merkitse asia-kenttään "TYÖNHAKIJA". Tiedustelut: Marja Eronen, puh. 044 277 6633.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marjairmeli.eronen@gmail.com