Projektledare, Ålands gymnasium
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 3625,18-4168,96€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ålands gymnasium lediganslår en tjänst som projektledare, minst 40%, för projektet STÖD. Tjänsten tillsätts snarast och t.o.m. 31.5.2027.

Ålands gymnasium har blivit beviljade ESF-bidrag för ett projekt som har som huvudmål att flera studerande med lämpliga stödinsatser ska avlägga examen och vara redo för yrkesliv eller fortsatta studier. I projektet ingår följande delmål:

1. Skapa en modell för assistenters arbete i såväl teoretiska som praktiska ämnen
2. Skapa en modell och struktur för stödinsatser
3. Utveckla undervisningen inom svenska som andraspråk

Projektledaren ansvarar för att projektet genomförs enligt uppställda mål i projektplanen och inom ramen för fastställd budget. Projektledaren koordinerar och leder aktiviteterna inom projektet och sköter intern och extern kommunikation i samråd med Ålands gymnasiums kommunikatör. Till projektledaren hör också att sammanställa regelbunden uppföljning och redovisning av projektets förverkligande enligt uppställda krav. Därtill ska projektledaren granska fakturaunderlag och fakturor som rör projektet samt sammanställa projektets slutrapportering och genomföra slutseminarium.

Behörighetskrav för tjänsten är lämplig högskoleexamen.

Vi söker dig som har

- Erfarenhet av ESF eller motsvarande projekt, inklusive projektredovisning.
- Kunskap inom specialundervisning med erfarenhet av att leda och utveckla projekt inom specialpedagogik och anpassad undervisning för studerande med särskilda behov, samt vana med att arbeta med inkluderande undervisningsmetoder.
- God förståelse för undervisningen i svenska som andraspråk, inklusive metoder och verktyg som underlättar för studerande med olika språklig bakgrund att tillgodogöra sig utbildningen.
- Erfarenhet av att driva projekt som främjar pedagogisk utveckling inom skolans verksamhet, särskilt inom de områden som rör språkinlärning och studerandestöd.
- Ett intresse för skolutveckling och en vilja att skapa förbättrade förutsättningar för alla studerande att lyckas, oavsett bakgrund eller behov.
- Förmåga att samarbeta och kommunicera nära med lärare, specialpedagoger och skolledning för att säkerställa att projektets mål uppfylls och implementeras effektivt.

En prövotid kan komma att tillämpas.
Lön 3625,18 - 4168,96€ beroende på erfarenhetstillägg

Den som utses ska uppvisa utdrag ur straffregistret.

Ålands gymnasium är en tobaksfri arbetsplats.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:erika.eriksson@gymnasium.ax