Huoneistosiivoojia tulevalle talvikaudelle, Rovan, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Riverside Luxury Suitesiin huoneistosiivoojia tulevalle talvikaudelle.

Riverside Luxury Suites on ylellinen majoituskohde Rovaniemen sydämessä, tarjoten vierailijoille upeita, korkealaatuisia huoneistoja mm. aivan Ounasjoen varrella. Kohteet on rakennettu sekä sisustettu luomaan täydellinen paikka kokea Lapin taika ja pohjoisen luonnon kauneus ainutlaatuisessa Riverside Luxury Suites tarjoaa ylellisen mutta kodikkaan ympäristön niin vieraille kuin työntekijöillekin. Ymäpärillesi saat lämminhenkisen ja kannustavan työyhteisön ja sinuun perehdytetään kattavasti työhön. Työkohteet sijaitsevat Syväsenvaaran ja Vaaralan alueella.

Haemme nyt huoneistosiivoojia tulevaksi talvisesongiksi pitämään huolta asuntojen siisteydestä ja varmistamaan, että majoittujat kokevat huipputason palvelua koko oleskelunsa ajan. Työtehtäväsi koostuvat huoneistojen korkeatasoisesta siivouksesta sekä pyykkihuollosta. Työtä tehdään lähtökohtaisesti parin kanssa ja työaika sijoittuu 11:00-16:00. Majoitustoiminta rullaa läpi viikon, joten vuorojakin on tarjolla maanantaista sunnuntaihin - joten sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa vuoroihisi! Työ sopii hyvin siis myös opiskelijoille, tai lisätyöksi toisen työn ohelle.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on plussaa - mutta oikea asenne työtä kohtaan on kaikista tärkeintä! Joten jos olet työtä pelkäämätön, huolellinen ja ripeä - vailla vielä lisätöitä, tai isompiakin tunteja talvikaudelle, laita hakemusta!

Työt alkavat sopimuksen mukaan perehdytysvuoroilla lokakuun 2024 loppupuolella ja jatkuvat sesongin loppuun saakka maalis-huhtikuulle 2025 saakka.

- Ajokortti katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Kulkeminen Syväsenvaaraan, josta kohteisiin lähdetään on kuitenkin välttämättömyys.
- Suomen kielen taito
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1455237