Projektikoordinaattori, Liikuntapaikkapalvelut, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 3100€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Liikuntapalveluihin projektikoordinaattoria kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 4.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu Liikuntapaikkapalveluihin, pohjoisessa alueyksikössä sijaitsevaan Pirkkolan aluetiimiin.

Projektikoordinaattorina vastaat kokonaisvaltaisen ammattiin kohdentuvien ja/tai täydentävien opintojen ja sitä tukevan toimintamallin koordinoinnista toimintaympäristön muuttuessa aina opiskelijan rekrytointiprosessin aloituksesta valmistumiseen saakka. Myös liikuntapaikkojen hoidon osaamisen ja perehdytyksen kokonaisvaltainen kehittäminen kuuluu työhösi.

Työtehtäviisi sisältyy asiantuntijatehtävässä ja -roolissa toimimista sekä monipuolisia hallinnollisia tukitehtäviä. Lisäksi verkostotyöskentely on keskeisessä asemassa työssä onnistumisessa. Projektikoordinaattorina ymmärrät roolisi ja merkityksesi palveluntuottoketjussa sekä omaat halun kehittyä työssäsi.

Vaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävässä onnistumista edesauttaa liikuntapaikka-alan koulutus ja työkokemus alalta.

Projektikoordinaattorina sinulla on kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Olet organisointitaitoinen ja osaat johtaa omaa työtäsi. Sinulla on tarvittavat IT-taidot sekä valmius oppia uutta. Olet itseohjautuva, joustava, idearikas ja valmis kehittämään projektityön mukaista työtehtävää.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisässä ympäristössä ja mukavassa porukassa. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Lisäksi kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset ovat etusijalla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KUVA-02-48-24