Närvårdare 80%, Vårdö kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Äldreomsorgen på Vårdö utlyser en tillsvidare anställning som närvårdare om 80% med aktuell placering på serviceboendet Strömsgården.

Strömsgården är beläget mitt på Vårdö, i Strömsby. På boendet jobbar tio närvårdare och inrymmer 13 hemtrevliga lägenheter och fem rum anpassade för mer omfattande vård- och omsorgsbehov. Hemsjukvården från ÅHS är på plats under vardagar för stöd i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Arbetsuppgifterna innefattar planering, verkställande och uppföljning av vård och omsorg. Du ger stöd och omvårdnad för äldreomsorgens klienter, dels på Strömsgården samt för de som erhåller hemservice. Att skapa trygghet och värdefulla aktiviteter är en viktig del av arbetet. Medicinskt omvårdnadsarbete enligt delegering förekommer. Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp med många olika erfarenheter och bred kompetens att ta del av!

Arbetstiden är periodarbete där dag, kväll och helgarbete förekommer. Möjlighet att påverka sitt arbetsschema genom ett önskeschema.
Det formella behörighetskravet för en fastanställning är närvårdarutbildning eller annan motsvarande samt registrering i Valvira.

Vi önskar att du är positiv, har en vilja att arbeta med människor och är lösningsorienterad. Du arbetar utifrån från klienternas behov och önskemål i gott samarbete med kollegor, anhöriga och externa parter. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt grundläggande datavana. Tidigare erfarenhet av äldreomsorg samt körkort är meriterande men inget krav, stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Vid avsaknad av behöriga kandidater kan erbjudande om visstidsanställning erbjudas till person utan formell behörighet.

Grundlönen vid formell behörighet är 2778,80 euro i månaden vid heltidsarbete. Tillträde enligt överenskommelse. Prövotid tillämpas. Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden.

Vårdö kommun erbjuder friskvårdbidrag samt utökad företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:aldreomsorg@vardo.ax