Sosionomi lastensuojeluun, Lovena Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lasten- ja nuortenkoti Noisniemi etsii työsuhteeseen sosionomia. Meillä asuu huostaanotettuja ja avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia ja nuoria ja teemme lisäksi jälkihuoltojatkumona tukihenkilötyötä. Noisniemi on toiminut Parolassa vuodesta 2006.

Aina saamme kehuja siitä, että ilmapiiri meillä on lämmin ja rento. Kodinomaisuus on tärkeä arvo sijaishuollossa ja vaalimme sitä. Pienenä yksikkönä jäykkyys käytännöistä on kaukana. Hyvä tiimi on nykypäivän työelämässä yksi tärkeimmistä viihtymisen kriteereistä.

Meillä on terapeuttinen työote, mikä tarkoittaa ymmärrystä nuorten perhesysteemistä ja tavoitteellista kuntoutumista tasapainoiseksi aikuiseksi. Perhepsykoterapia on osa työtapaamme. Samoin on eläinavusteinen hoito, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan kokemus luetaan hakijalle eduksi.

Työryhmässä on laajalti kokemusta. Meillä toimii kuukausittain ulkopuolinen työnohjaus ja koulutamme henkilöstöä oppimaan ja ymmärtämään lisää nuoruusiän mielenterveysongelmista ja psyyken kuntouttamisesta. Meillä on monivuotinen ja hyvä yhteistyö psykiatrian puolelle.

Työ on vuorotyötä, vuorotoiveet pystytään joustavalla otteella huomioimaan työntekijöiden vapaa-aikaa tukemaan. Käytössämme on myös edenred henkilöstöedut ja erilaista virkistystoimintaa työssä jaksamaan. Meillä on tiimissä hyvä henki, mitä arvostamme ja vaalimme ja uskomme sen ulottuvan asiakastyytyväisyyteen.

Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Tarjoamme 50-100% työajan toiveidesi mukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:katariina@noisniemi.fi