Toimintaterapeutin sijaisuus KYS fysiatria, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 2861,65€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme toimintaterapeutin sijaista Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Kuopion yliopistollisen sairaalan Fysiatrian palveluyksikköön. Toimialueena neurologian osaston ja poliklinikan potilaat. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 29.12.2024 saakka.

Millaiseen työhön haemme tekijää?
Tehtäviin kuuluvat neurologisen potilaan toimintakyvyn arviot, kuntoutus ja jatkosuunnitelman teko.

Osastolla työssä korostuu akuutin aikuisneurologisen potilaan arvio mm. aivotapahtuman jälkeen. Arvioinnissa keskeisinä osa-alueina ovat yleinen toimintakyvyn arvio, käden toiminnan arvio, pienapuvälineiden arvio ja kognition arvio.

Poliklinikkapotilaiden toimintaterapiassa keskeistä on yleinen toimintakyvyn arvio kuntoutussuunnitelman tueksi, jatkokuntoutustarpeen arvio, pienapuvälideiden arvio ja tukilastahoidon tarpeen arvio- ja aloitus. Lastoitus on mahdollista opetella yksikössä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja on 2861,65 €/kk. Työ on päivätyötä.

Olisiko tämä työ sinulle?
Kelpoisuutena sijaisuuteen on toimintaterapeutin tutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna ammattihenkilönä.

Muuta huomioitavaa:
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa, jonka pituus on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.
- Haastatteluja pidetään koko hakuajan ja sijaisuus voidaan täytetää heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619776/fi_FI