Koneenkuljettaja kiinteistönhoitoon, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme KONEENKULJETTAJAA talveksi Jyväskylään.
Työtehtävinä on koneellinen lumien auraaminen ja hiekoitukset. Työkohteet ovat asuin- ja liikekiinteistöjä, kuten esimerkiksi asuinkiinteistöjen kulkuväylät. Työt alkavat sää- ja lumitilanteen vaatiessa ja työ on ainakin aluksi keikkaluontoista. Hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus työllistyä pitempiaikaiseen työsuhteeseen.
Koneellisen lumien auraamiseen vaaditaan kokemusta tyypillisistä kiinteistöalan koneista, sekä kokemusta ahtaiden pihojen auraamisesta. Muuten työssä vaaditaan mahdollisuutta tehdä työtä aikaisin aamulla, sekä reipasta asennetta.
Palkkaus kiinteistöalan TESin mukaan.
Lähtöpaikka Seppälänkankaalla.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit, jätä hakemuksesi sivun alareunassa olevan painikkeen kautta.
Lisätiedot, ei hakemuksia: Eetu Suokas, eetu.suokas@henkilostoasiantuntijat.fi, 040 738 0533
Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Työterveys Laineen kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontoisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
 Lisätietoa meistä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://twitter.com/henkilostoasiat/https://fi.linkedin.com/company/henkilostoasiantuntijat
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=518&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol