Suunnittelija (joukkoliikennepalvelut), Lohjan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Palkkaus: 2455,71€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lohjan kaupungin joukkoliikennepalveluihin.

Joukkoliikennepalvelut on neljän hengen tiimi, joka vastaa kaupungin henkilökuljetusten (koulukuljetukset ja kaupungin sisäinen joukkoliikenne) suunnittelusta, toteutumisesta ja seurannasta.

Keskeisimpänä tehtävänä on vastata noin 1600 oppilaan koulukuljetusten reittisuunnittelusta yhdessä toisen suunnittelijan kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös muita koulukuljetusten ja joukkoliikennepalvelujen ylläpitoon ja hallinnointiin liittyviä tehtäviä.

Työtehtävät pääpiirteittäin ovat:
-Oman kuljetusalueen reittisuunnittelun ja ylläpidon päävastuu
-Kuljetuspäätösten valmistelu
-Laskujen asiatarkastus ja tiliöinti
-Kuntalaskutus ja sisäisen laskutuksen valmistelu
-Tilastointi
-Asiakaspalvelu ja muut logistiikkapalveluiden vastuualueen tehtävät

Käytössämme olevien järjestelmien (Movit, MultiPrimus, Raindance, Paikkari, Koululiitu, WordPress, MS Office-ohjelmat) tuntemisesta / osaamisesta on etua.

Odotamme hakijalta hyviä tietoteknisiä valmiuksia, hyviä kommunikaatio-, viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja sekä itseohjautuvuutta. Työ on ajoittain hektistä, joten stressinsieto- ja organisointikyky on tarpeen. Paikallistuntemuksesta on hyötyä, mutta jo hyvä hahmotuskyky ja kartanlukutaito auttavat työn menestyksellisessä hoitamisessa.

Lohjan kaupunki on koulutusmyönteinen ja tukee työntekijöidensä kouluttautumista. Käytössämme on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja, taukoliikuntaohjelma, hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja lounasedut. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kelpoisuusehto: soveltuva ammatillinen tutkinto.

Peruspalkka on 2455,71 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikoilla 42-43 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Marjaana Roine, puh. 044 3861090, marjaana.roine@lohja.fi. (Tavoitettavissa 3.10. lukuunottamatta koko hakuajan.)

Lohjan kaupunki panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja pyrimme tarjoamaan parhaat mahdolliset edellytykset työssä onnistumiseen. Lohjan kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakemuksia eri taustoista tulevilta henkilöiltä.

Lohjan on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-06-34-24/fi_FI