Psykologi, toisen asteen opiskeluhuolto, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 4116,89€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut toisen asteen opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisestä?

Haemme psykologia määräaikaiseen palvelussuhteeseen toisen asteen opiskelijahuoltoon.

Tehtävän painopisteenä on opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn vahvistaminen ja voimaannuttaminen. Teemme lyhyitä hoidollisia interventioita, osallistumme ryhmien vetämiseen ja annamme konsultatiivista tukea sekä opetushenkilöstölle että yhteistyökumppaneille. Lisäksi kehitämme työn sisältöjä jatkuvasti ja osallistumme myös oppilaitosten rakenteelliseen kehittämiseen. Tarvittaessa teemme myös psykologisia tutkimuksia.

Uudet työntekijät saavat kattavan perehdytyksen ja tuen aloittaessaan meillä. Olemme saaneet runsaasti hyvää palautetta koko vuoden kestävästä perehdytysohjelmastamme, jossa käymme kaikki opiskeluhuoltotyön keskeiset osa-alueet läpi. Lisäksi tarjoamme uusille työntekijöille mentorin tuen.

Työyhteisömme on innovatiivinen ja kehittämiseen kannustava. Pääset osaksi suurta psykologien asiantuntijajoukkoa, jossa voit tehdä psykologin työstä itsesi näköistä. Tuemme työntekijöidemme lisä- ja täydennyskouluttautumista.

Meillä töitä tehdään suurella sydämellä! Säännölliset koko opiskeluhuollon ja psykologien omat yhteiset kokoukset tukevat sekä työssä onnistumista että ammatillista kehittymistä. Meillä on hyvä yhteishenki ja reipas tekemisen meininki. Tule tekemään psykologin työtä upeaan opiskelijahuollon porukkaan!

Helsingin kaupungilla palkitsemme hyvin tehdystä työstä esimerkiksi kerta- ja tulospalkkiolla. Tarjoamme myös suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, työsuhdeasunnon ja tukea työmatkoihin.

Tutustu meihin www.toisenasteenyhteys.fi tai Instagramissa @toisenasteenyhteys.

Kelpoisuusehto:
Laillistettu psykologi

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemuksen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-03-168-24