Sosiaaliohjaaja, Kaksineuvoinen, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan 50% työajalla työikäisten palveluihin aikuissosiaalityön ja ohjauksen tiimiin Kaksineuvoisen sote-keskukseen (Kauhava ja Evijärvi). Ensisijainen työskentelypaikka on Kauhava. Työ alkaa 7.10.2024 ja kestää 31.12.2025 saakka.

Aikuissosiaalityöntiimissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää ja viisi sosiaaliohjaajaa sekä jaettu toimistosihteeri välitystilien osalta Lapuan tiimin kanssa. Tiimin esihenkilönä toimii vastuuyksikköjohtaja/johtava sosiaalityöntekijä. Työtä tukevat osaava ja ammatillinen lähitiimi jossa on vahva kollegiaalinen työskentelyote sekä laajan tiimin viikoittaiset tiimitapaamiset. Mahdollisuus työnohjaukseen.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu laaja-alaisesti eri sosiaalihuollon tehtäviä. Työtehtävässä painottuu talous- ja toimeentulotukityö sekä palveluntarpeenarvioinnit ja suunnitelmallinen sosiaalityö. Edellytämme asiakaslähtöisyyttä, oman työn organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja hyvää yhteistyökykyä toimia laajassa verkostossa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn aikuissosiaalityössä. Työ edellyttää liikkumista työskentelyalueella joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työn suorittamiselle.

Kelpoisuusehtona on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, 8 §.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen viransijaisuuden vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618977/fi_FI