Arkkitehti, Pirkkalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme arkkitehtiä vakituiseen virkasuhteeseen osaksi ammattimaista tiimiä yleis- ja asemakaavoituksen pariin vetovoimaiseen Pirkkalan kuntakeskukseen 02.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Yhdyskuntatoimiala, yhdyskuntasuunnittelu ja valvonta

Yhdyskuntatoimialan tehtävänä on varmistaa toimiva, turvallinen, kestävä ja viihtyisä elinympäristö. Vastaamme yhdyskuntasuunnittelusta ja -tekniikasta sekä kunnan kiinteistöjen rakennuttamisesta, peruskorjauksesta ja huollosta. Hoidamme katuja, puistoja ja muita yleisiä alueita. Luomme hyvät puitteet viisaalle liikkumiselle, ja huolehdimme luonnosta edistämällä sen monimuotoisuutta.

Meillä pääset työskentelemään kauniissa ja kehittyvässä kunnassa, jossa työsi jälki näkyy ja vaikuttaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua merkittäviin projekteihin ja kehittää kunnallista infrastruktuuria osana innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä.

Toimialallemme kuuluu noin 180 eri alojen ammattilaista. Työhyvinvointikyselyn tulokset kertovat, että meillä viihdytään; yhteishenki on poikkeuksellisen hyvä ja vaihtuvuus pientä. Laatu on keskeinen nimittäjä kaikessa toiminnassamme. Meillä pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä ja kokemaan ammattiylpeyttä työn tuloksista.

Työnkuva

Arkkitehdin tehtävät ovat yleis- ja asemakaavoitus sekä muut monipuoliset maankäytön tehtävät, sisältäen kaikki suunnittelun tasot. Työpisteemme sijaitsee Pirkkalan kuntakeskuksessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pieni ja tehokas tiimimme koostuu kahdeksasta alansa ammattilaisesta.

Osaaminen

Edellytämme vahvaa osaamista sekä kaavaprosessien että AutoCad:n suhteen. Käytössämme on AEC-collection, joka sisältää mm. InfraWorks-mallinnusohjelman. Työtehtävien hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä julkisissa tilaisuuksissa esiintymistä.
Olet ammattilainen, joka tuntee käsitteet ja prosessit. Arvostamme itsenäistä työskentelyä, tiimityöskentelykykyä sekä hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja asiakaspalvelutaitoja. Edellytämme vähintään vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Haussa katsotaan eduksi työkokemus vastaavista tai soveltuvista tehtävistä, ennakkoluuloton asenne, luovuus työssä sekä ArcGis Pro:n osaaminen.
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai ylempi korkeakoulututkinto.

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhde

Toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä on toimistotyöaika 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Kunnalla on käytössä tehtävän vaativuuteen perustuva palkkausjärjestelmä. Aloittavan henkilön tehtäväkohtainen palkka on 3802,40 €/kk, lisäksi maksetaan työehtosopimuksen mukaista ammattialalisää soveltuvan työkokemuksen perusteella. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Haku

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 11.10.2024 klo 15.00.

Tervetuloa osaksi Pirkkalan kunnallista kehittämistyötä ja avaa uusi vaihe urallesi kanssamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620472/fi_FI