Psykologi, mielenterveyden- ja riippuvuuksien vas, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 4704,59€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mielenterveyden- ja riippuvuuksien vastaanotolle Mikkeliin 14.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vastaanotto tarjoaa mielenterveyspalveluita 18 vuotta täyttäneille asiakkaille. Uudet asiakkaat ohjautuvat hoitoon ja tutkimuksiin joko puhelimitse terveysneuvon kautta tai lähetteiden perusteella.

Psykologin tehtävä sijoittuu erikoissairaanhoidon moniammatilliseen tiimiin. Työtehtävät koostuvat mm. tutkimuksista sekä hoitosuhdetyöskentelystä. Tehtävänkuvan painotuksissa huomioidaan hakijan osaamisalueet ja toiveet.

Työpisteesi sijaitsee uusissa tiloissa Mielen- ja kuntoutuksen talossa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä. Työnohjauksen ja moniammatillisen tiimin tuen lisäksi on mahdollisuus saada tukea vastaavalta psykologilta.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin sekä kahvit ja teet työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässään vähintään 6 kuukautta, maksetaan kertaluonteinen rekrytointipalkkio 1000 euroa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin kelpoisuus ja laillistus. Huomioimme haussa myös valmistumisvaiheen opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621511/fi_FI