Tarjoilija Pancho Villa Jumbo-Flamingo Vantaa, RestaUra oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meksikolaishenkinen isojen annosten ja reilun ruuan ravintola Pancho Villa etsii 18 vuotta täyttänyttä tarjoilijaa tai sali-keittiö moniosaajaa Vantaalle avattavaan upouuteen Panchoon. Työssä vaaditaan hygienia- ja alkoholipassi.

Meille voit tulla omana itsenäsi, koska Pancholaisten ei tarvitse kangistua kaavoihin. Arvostamme moniosaamista ja olemme valmiita maksamaan siitä. Tärkeintä tehtävässäsi on asiakaskokemuksen varmistaminen ja myynnillisen/tuloksellisen tarjoilijan työn luonteva osaaminen . Onnistumista auttaa, jos sinulla on mm. näitä taitoja:

- Välität aidosti työstäsi sekä työkavereistasi; yhteistyöllä pidätte haastavatkin työpäivät mukavina teille itsellenne, niin että myös asiakkaat viihtyvät
-Olet valmis ottamaan vastuuta työvuorostasi, olet tunnollinen ja luotettava työntekijä
-Pystyt toimimaan ja ratkaisemaan ongelmia myös paineen alla
-Ymmärrät toimivan ja kustannustehokkaan työskentelyn periaatteet ja osaat toimia niiden mukaan.
-Ymmärrät, että ravintolatyössä jokainen työskentelee kaikissa vuoroissa, niin aamuissa, illoissa kuin viikonloppuisinkin
-Haluat aina oppia uutta sekä kehittyä työssäsi

Meidän yrittäjillä on yksitoista Pancho Villaa ja niiden lisäksi ketjussa on 35 muuta mahdollista työpaikkaa. Yhteistyötä tehdään koko Pancho-ketjun kanssa, työvuorot myös muissa Panchoissa on virkistävä mahdollisuus. Pidempiin tuurauskeikkoihin kannustamme päivärahoilla.

Pancho-Ketjun tutkimusten mukaan ravintoloissamme on kivat työkaverit ja reilut pomot. Meillä töissä viihdytään, ollaan pidempäänkin ja tehdään uraa esimieheksi tai vaikka yrittäjäksi asti.

Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden päästä mukaan avaamaan ja kehittämään uutta ravintolaa hyvälle liikepaikalle, yhdessä työtäsi tukevien ja perehdyttävien esimiesten kanssa! Myös vuoden 2024 Franchisingketjuksi valitun ketjun mahdollisuudet, ammattitaito ja tuki on auttamassa sinua onnistumisessa.

Kuulostiko siltä, että tämä on juuri sinun työsi? Haluamme kuulla sinusta lisää!

Kerro itsestäsi ja lähetä CV:si hakulomakkeemme kautta, joka löytyy verkkosivuiltamme: https://www.restaura.fi/hakemus. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää ja miltä paikkakunnalta haet.

Aloitamme haastattelut samantien ja palkkaamme heti kun sopiva henkilö löytyy!

Pyrithän välttämään hakemuksen lähettämistä sähköpostilla tietoturvasyistä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.restaura.fi/hakemus