Postityöntekijä Lappajärven, Evijärven ja Kortesj, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja joustavaa postityöntekijää Lappajärven, Evijärven ja Kortesjärven alueelle.

Työtehtäviin kuuluvat postin jakaminen Postin autolla sekä mahdollinen postin ja pakettien lajittelutyö ennen jakelureitille lähtöä.

Edellytämme hakijalta B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. Toivomme hakijalta kahden vuoden ajokokemusta, sitoutuneisuutta sekä reipasta ja positiivista asennetta ja otetta työhön. Lisäksi toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Eduksi katsomme hyvän fyysisen kunnon.

Töitä on tarjolla alustavasti tuurausluonteisesti yrityksen tarpeiden mukaan, joten viikkotyöaika vaihtelee 0-35 h/vko välillä. Lomien ja esimerkiksi joulusesongin aikaan töitä on tarjolla yleensä enemmän. Työpäivät alkavat yleensä varhain aamulla noin klo 5-7 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan tekijän löydyttyä ja töitä on tarjolla aluksi ainakin vuoden loppuun, mutta mahdollisuus myös jatkolle tämän jälkeen.

Palkkaus on viestinvälitys- ja logistiikka-alan TES mukaan 12,46€/h (kokemus alle 2 vuotta). Lisäksi mahdollisuus saada bonusta palkan päälle hyvin tehdystä työstä. Työterveyshuolto on voimassa ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, hae tehtävään pikaisesti! Lisätietoja saat Boltin Niinalta sähköpostitse niina.latvala@bolt.works.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1455402