Ulkoalueidenhoitaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ulkoalueidenhoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen kiinteistöhuollon ammattilainen, joka on palvellut asiakkaitaan luotettavasti jo yli 30 vuoden ajan. Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden hoito ja työtehtävät vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi nurmikon leikkuuta, lehtien puhaltamista sekä lumitöiden tekemistä.

Työtä tehdään arkisin kello 7-15:30 ja työtunteja on 40 viikossa. Toivomme kuitenkin hakijoilta joustoa työvuorojen suhteen talvisesongin aikana. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työ edellyttää B-ajokorttia, sillä kohteisiin liikutaan yrityksen työautoilla.

Hienoa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta arvostamme hakijoissa kuitenkin eniten asiakaspalveluhenkisyyttä sekä motivoitunutta asennetta työhön ja uuden oppimiseen. Lisäksi työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sekä halua työskennellä ulkona säällä kuin säällä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on pitkäaikainen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus linkin kautta https://www.click-hp.fi/hakemus/20543. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

Hae työpaikkaa osoitteesta