Tehdastilojen siivooja, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 28.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tehdastilojen siivoojaa Toijalaan!

Työn kuvaan kuuluu tehtaan tuotanto- ja sosiaalitilojen siivoaminen itsenäisesti. Työtunteja kertyy 20-30/viikko ja työt alkavat aamuisin klo 5.00-6.00 välillä. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Työsuhde solmitaan vakituisena Henkilöstöliigan kanssa ja työsuhteen edetessä on mahdollista siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Odotamme oma-aloitteista otetta työntekoon, perushyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitset oman auton, koska työpaikalle ei pääse kulkemaan julkisilla.

Tarjoamme vakituisen, osa-aikaisen työn siivouksen parissa. Työhön annetaan perehdytys. Työsuhteen ehdot määrittyvät kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan ja palkkaus on käytännössä 11,94-14,00e/h, riippuen aiemmasta kokemuksestasi. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22527903