Yliopettaja, rakennetun ympäristön digitaaliset r, Lab-ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko rakennetun ympäristön kehittämisen ja teknologioiden ammattilainen, ja etsit mahdollisuutta luovuuden ja uuden tulevaisuuden parissa?

Haemme yliopettajaa teknologiayksikköön 1.1.2025 alkaen toistaiseksi.

LAB-ammattikorkeakoulun teknologiayksikkö muodostuu teknologiateollisuuden, kiertotalouden ja rakennetun ympäristön kokonaisuuksista. Olemme aktiivisia TKI-toiminnassa ja pidämme arvossa monipuolista osaamista. Meillä kokeillaan jatkuvasti uusia tekemisen tapoja yhdessä yritysten kanssa.

Haemme henkilöä, jolla on kykyä katsoa tulevaan digitaalisten ratkaisujen, kuten tietomallintamisen uusien soveltamisalueiden tai koneoppimisen, anturiteknologian ja tekoälyratkaisuiden hyödyntämisessä. Et pelkää haasteita ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtäviisi kuuluu vaativa TKI-toiminta monialaisessa ryhmässä, alan koulutuksen kehittäminen ja opetustehtävät eri muodoissaan. Myös tuloksellinen yhteistyö LUT-yliopiston sekä yrityskumppaneiden kanssa kuuluu tehtäväkenttääsi.

Arvostamme kokemusta tutkimus-, kehittämis- ja/tai innovaatiotoiminnasta teollisuudessa, suunnittelijana tai yhteiskunnallisissa tehtävissä. Kansainvälinen kokemus ja korkeakouluympäristön tuntemus katsotaan eduksi. Työkielesi voi olla myös englanti, mutta edellytämme arkisuomen taitoa.

Edellytettävänä tutkintona on tohtorin tutkinto soveltuvalta alalta.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
- haastavia ja monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä, aikaansaavassa työyhteisössä
- nykyaikaiset kampukset Lappeenrannassa ja Lahdessa
- työstään innostuneen ja osaavan tiimin tuen

Työ alkaa: 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Kotikampuksesi voi olla Lahden tai Lappeenrannan kampus. Tehtävä vaatii satunnaista matkustamista kahden kampuksen välillä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistysala ry:n Ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen(https://www.sivista.fi/tyosuhdeasiat/tyoehtosopimukset-ja-palkkataulukot/ammattikorkeakoulut/ammattikorkeakoulun-tyoehtosopimus/) mukaisesti. Tehtävän kokonaispalkka riippuu aiemman hyväksi luettavan työkokemuksen määrästä, sekä pätevyydestäsi. Kaikki pätevyysvaatimukset täyttävän palkkahaitari on 5304 € - 6924 €. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Kirsi Taivalantti kirsi.taivalantti@lab.fi, + 358 40 517 7702. Soittoajat to 26.9., pe 27.9., ke 9.10, to 10.10 ja pe 11.10 klo 8-10.

Tutustu tarkemmin LAB-ammattikorkeakouluun työnantajana tästä(https://www.lab.fi/fi/info/tule-meille-toihin) sekä toimintaamme tästä(https://www.lab.fi/fi/koulutus/tekniikka).

Miten hakuprosessi etenee?

- jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta su 20.10.2024 klo 23:59 mennessä, lisääthän hakemuslomakkeen loppuun myös 1-2 minuutin videon, jossa kerrot omista vahvuuksistasi ja tavoitteistasi työelämässä
- haastatteluun voidaan kutsua jo hakuaikana
- olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen

LAB-ammattikorkeakoulu

Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Toimintamme ydin on kestävän, vastuullisen ja uudistavan kasvun tukeminen aineettoman arvonluonnin, monikäyttöisten materiaalien ja ihmisten hyvinvoinnin kautta. Meillä työskentelee 9 800 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.lab.fi(https://www.lab.fi/fi)

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi(mailto:recruitment@lut.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lut.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1163&jbid=15