Määrälaskija, Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja tunnollista MÄÄRÄLASKIJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Asiakkaamme on pitkän linjan varsinaissuomalainen rakennusalan yritys, jonka toimintaan kuuluu vaihtelevat talonrakentamiset osa-alueet. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäväsi sisältävät esimerkiksi materiaalien sekä resurssien määrien laskemista ja arvioimista. Suunnitelmien ja teknisten piirrustusten tunteminen ja tulkitseminen on tärkeää, olet työntekijänä tarkka ja huolellinen. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus laskentatehtävistä ja käytät erilaisia laskentaohjelmia sujuvasti. Työssä on mahdollisuus tulevaisuudessa siirtyä myös tarjouslaskennan puolelle.

Odotamme sinulta:

Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (RI, RKM)
     Kokemusta määrälaskijan tehtävistä ja rakennusalan tuntemusta
     Suunnitelmallista otetta sekä tarkkuutta
     Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle:

Palkkauksen, joka perustuu osaamiseesi sekä kokemukseesi
     Mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan määrälaskennan parissa
     Työpaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
     Pitkäkestoisen työn, jossa on tulevaisuudessa mahdollisuus tehdä myös muita laskentapuolen tehtäviä

Ole yhteydessä minuun, jos haluat kuulla tästä tai muista vastaavista avoimista paikoista lisää. Yhdellä hakemuksella pääset tutustumaan muihinkin avoimiin työpaikkoihin. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Yhteydenotot: Samu Virtanen, p. 050 432 4364, samu.virtanen@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy - Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikoihimme: .
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://lokki.likeit.fi/apply/16571104