Palvelukoordinaattori, Kotihoito Seinäjoki (pohjo, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme palvelukoordinaattoria vakituiseen toimeen Keskisen kotihoidon pohjoiselle alueelle. Kotihoito hoitaa pääsääntöisesti ikääntyneitä asiakkaita ja sen tavoitteena on tukea kotona asumista. Yksikössämme työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia, joiden kanssa palvelukoordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kotihoidon toiminnan suunnittelijana, vanhustyön asiantuntijana. Palvelukoordinaattorina pääset myös kehittämään yksikön hoitotyön laatua. Vastaat alueen asiakkuuksien koordinoinnista sekä asiakaslähtöisyydestä ja sen myötä myös asiakasturvallisuudesta. Työtä tehdään moniammatillisesti yhteistyössä muiden kanssa. Palvelukoordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä kotihoidon päällikön kanssa hänen työparinaan ja hänen varahenkilönään. Työ on päivätyötä.

Painotamme valinnassamme kykyä työskennellä itsenäisesti, vastuullista työotetta, halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen sekä hakijan sopivuutta ko. tehtävään ja tiimiin. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Työssäsi tarvitset hyviä kohtaamis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoja. Työssä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa sekä oman auton käyttöä. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus tai sosiaalihuollon ammattihenkilölaissa 817/2015 § 8 mainittu pätevyys).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617555/fi_FI