Perheohjaaja, Inari, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Palkkaus: 2914,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule perheohjaajaksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueella, pohjoisella palvelualueella Inarissa on haettavana perheohjaajan vakituinen virka.

Perheohjaajan tehtävänä on yhdessä lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän ja verkoston kanssa seurata ja arvioida lapsen tilannetta, työskennellä lapsen ja perheen tukena asiakassuunnitelmassa määritetyllä tavalla sekä ohjata ja neuvoa asiakkaita. Työtehtävät sisältävät lastensuojeluilmoitusten käsittelyä ja ensiarviointia sekä palvelutarpeen arviointia. Työhön kuuluu myös lapsiperheiden sosiaaliohjausta ja viranhaltijapäätösten tekoa. Työtehtäviin kuuluu lisäksi sosiaalihuoltolain 18§:n mukaista perhetyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8§ tai 32§ mukainen pätevyys, lisäksi edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus ovat välttämättömiä.

Odotamme hakijalta kokemusta lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelystä, omatoimisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme sosiaalihuoltolain asiakasprosessien tuntemusta sekä menetelmäosaamista. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Saamen kielen ja -kulttuurin tuntemus sekä alueen paikallistuntemus katsotaan erityiseksi eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 914,70 €/kk. Virassa noudatetaan SOTE-sopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava rikosrekisterilain (770/1993) 6 §/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Tehtävä on haettavana 3.10.2024 klo 15:00 saakka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621623/fi_FI