Suuhygienisti Iisalmen ja Kiuruveden hammashoitol, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Palkkaus: 2789,14€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa tiimiin!

Kiuruveden hammashoitolassa on työskentelytilat neljälle hammaslääkärille ja hammashoitajalle sekä kahdelle suuhygienistille. Iisalmen hammashoitolassa on puolestaan 9-10 hammaslääkäriä ja hammashoitajaa sekä kolmesta neljään suuhygienistiä. Mikä tärkeintä, työyhteisö on tiivis ja kollegoiden apu lähellä! Työskentely keskittyy työviikon aikana 60-40 jaolla yksiköiden välille eli Iisalmen hammashoitolassa on mahdollista olla kaksi päivää viikossa, muuten Kiuruvedellä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Suuhygienistin työ on suun terveyttä edistävää ja ylläpitävää, suusairauksia ennaltaehkäisevää, hoitavaa tai kuntouttavaa työtä.

Työtehtäviä ovat mm. terveysneuvonta, suun terveystarkastukset, hoidon tarpeen arviointi, suu- ja hammassairauksien ehkäisy, varhais- ja ylläpitohoidot, kiinnityskudossairauksien hoito, kariologisen hoidon osa-alueet.

Työhön voi ajoittain sisältyä myös hammaslääkärivastaanotolla avustamista ja toimistotöitä. Työhön on mahdollista sisällyttää oikomishoidon tehtäviä, mutta ne eivät ole ehdollisia, vaan se on mahdollista tekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Mukavien ja auttavaisten kollegoiden apu on aina lähellä ja yhteistyötä tehdään myös alueellisesti pohjoisen toimintayksikön muiden hammashoitoloiden kanssa. Työhyvinvointiasi tuetaan eri tavoin, kuten Epassilla (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi) ja kattavalla työterveyden palveluilla.
Palkka tehtävässä on 2789,14 €/kk.

Lue vielä kelpoisuudesta ja muista huomioista, ja sitten voit siirtyä vaikka hakemaan!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Tutkintonimike suuhygienisti (AMK), laajuus: 210 op, kesto 3,5 vuotta, tai aiemmin hankittu opistoasteen tutkinto (nimikkeet mm. hammashuoltaja, erikoishammashoitaja). Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

-Sijaisuudessa voi työskennellä myös suuhygienistiopiskelija, kun opintoja on suoritettuna 150 opintopistettä.
-Sijaisuudessa käytämme koeaikaa.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, sillä hakijoihin tutustumme jo hakuaikana!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/615779/fi_FI