Terveyskeskuslääkäri, Kemiönsaaren terveysasema, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asuminen ja työskentely saaristoympäristössä on monen unelma, n. 6600 asukkaan Kemiönsaaressa se voisi olla sinulle todellisuutta.

Viran ensisijainen sijaintipaikka on Kemiönsaari. Taalintehtaan terveysaemalla on hoitajavastaanotto. Terveyskeskuksessa on laboratoriopalvelut.

Terveyskeskuksessamme toimii hoidontarpeen arviointi ja hoitajavetoiset vastaanotot. Terveyskeskuksessa työskentelevät kokeneet sairaan- ja terveydenhoitajat kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Myös etälääkäripalvelu on käytössä, ja saaristo-olosuhteisiin sopivia sähköisiä palveluita on käytössä ja kehitetään koko ajan. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista lääkäriä, mutta osa-aikaisetkin otetaan huomioon. Teemme koulutusyhteistyötä Paraisten kanssa. Oma auto on hyvä olla.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyyttä sekä hyvää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja haastatteluja voidaan järjestää jo hakuaikana.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-940-24/fi_FI