Keittiömyyjä, Gigantti Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Gigantissa teemme ihmisten elämästä parempaa yhdistämällä heidät sopivimpien laitteiden ja palveluiden kanssa, niin myymälöissä kuin verkossakin. Innostumme aidosti teknologiasta ja uskomme, että kaikkeen löytyy ratkaisu. Panostamme yhdenvertaisiin mahdollisuuksiin ja ympärivuotiseen kouluttautumiseen. Mahdollistamme monipuolisia urapolkuja ja palkitsemme hyvästä työstä. Tervetuloa hakemaan Giganttiin!Haluatko onnistua kanssamme? Haussa keittiösuunnittelusta ja kodinkoneista kiinnostunut myyjä. Tervetuloa auttamaan ihmisiä keittiöratkaisujen parissa! Gigantin inspiroivat, Joutsenmerkityt ja hintalaatusuhteeltaan erinomaiset Epoq-keittiöt ovat hurmanneet Suomessa jo useat asiakkaat. Tehtävässäsi esittelet, suunnittelet ja myyt Epoq-keittiöitämme laajan kodinkonevalikoimamme tuella.
Työssäsi kuuntelet asiakkaidemme toiveita, ratkot heidän haasteitaan ja räätälöit heidän tarpeisiinsa sopivia keittiökokonaisuuksia. Tapaat asiakkaita erityisesti myymälässä, minkä lisäksi osa suunnitteluista tapahtuu etäyhteyksien kautta. Onnistuneessa lopputuloksessa auttavat asiakaspalvelumme ja asennusyhteistyökumppanimme. Tukea saat myös ympärillä olevilta Epoq-kollegoiltasi niin Suomesta kuin muista Pohjoismaista!
Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme tavalla, jonka ansiosta he haluavat tulla asioimaan kanssamme yhä uudestaan. Toivomme, että olet jo tullessasi innostunut keittiöistä ja sisustamisesta - lupaamme, että yhteisessä työssä innostuksesi vielä kasvaa!
Millaisia tekijöitä toivomme työkavereiksemme?
Viihdyt ja menestyt meillä parhaiten, mikäli olet keittiö- tai sisustusmyynnin alalla, tai muissa vastaavissa myyntitehtävissä onnistuneesti työskennellyt henkilö.
Tehtävässä pärjääminen vaatii erinomaisia kuuntelu- ja kohtaamistaitoja, järjestelmällisyyttä ja ratkaisukeskeistä asennetta. Parhaita tuloksia saa aikaan toimelias, tarkka, hyvällä palveluasenteella töitä tekevä keittiömyyjä, joka nauttii tavoitteista ja innostuu luodessaan ainutlaatuisia kokonaisuuksia. Tehtävän ensimmäisinä kuukausina keskityt kodinkoneiden myyntiin ja viimeistään ensi vuoden alussa työsi keskittyy enemmän keittömyyntiin.
Erityinen vahvuus tehtävässä on asiakkaiden lisätarpeiden tunnistaminen, jotta heitä päästään auttamaan muissakin kodinhankinnoissa.
Arvostamme työyhteisömme monimuotoisuutta. Siksi kannustamme ihmisiä erilaisista taustoista hakemaan meille. Vaikka kokemus on selvä etu, perehdytämme sinut perusteellisesti Gigantin ja Epoqin maailmaan.
Pohjoismaiseen konserniin kuuluvana yhtiönä osa työssä käytettävästä tiedosta on englanniksi, mikä edellyttää perussujuvaa englanninkielentaitoa.

Mitä kaikkea tarjoamme uusille giganttilaisille?

Panostamme osaamiseen. Perehdytämme jokaisen uuden tekijän työhönsä perusteellisesti, ja huolehdimme ammattitaidon kehityksestä ympärivuotisesti useilla verkko- ja lähikoulutuksilla.
Panostamme lähijohtamiseen, jonka mukaisesti esihenkilömme osoittavat luottamusta, ovat aktiivisesi läsnä arjen työssä ja varmistavat, että jokaisella on keinot onnistua.
Tuemme työn ja arjen yhteensovittamista. Tarjoamme erilaisia työvuoroja aukioloaikojemme puitteissa, siksi meillä työskentely sopii erinomaisesti monenlaisiin elämänrytmeihin.
Tarjoamme kiinnostavia tulevaisuudennäkymiä. Gigantti-verkostomme ja pohjoismainen Elkjøp-konserni tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia edetä urapolulla joko Suomessa tai kansainvälisesti.

Työsuhteen ehdot

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen 30h/viikko
Tarjoamme kilpailukysen palkan, jonka lisäksi meillä on palkitsemismalli, jossa työssä onnistumista huomioidaan monipuolisin mittarein. Jokaisella giganttilaisella on myös lounas- ja valintasi mukaan liikunta-/kulttuuri-/hyvinvointietu sekä lakisääteistä kattavampi työterveyshuolto.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Kerro meille itsestäsi lisää. Lähetä hakemuksesi ilmoituksesta löytyvän linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten aikaa ei kannata käyttää turhaan tuumailuun!Työskentely Gigantissa on hauskaa, nopeatempoista ja tarjoaa sopivasti haastetta. Olemme iso työyhteisö, joka vaikuttaa ympäri maata: 1 500 giganttilaista toimii 42 myymälän ohella asiakaspalvelu- ja jakelukeskuksissa, yritysmyynnissä ja pääkonttorilla, joka sijaitsee Helsingin Sanomatalolla. Olemme kasvaneet edelläkävijän asemaamme Suomessa jo vuodesta 1999. Menestyvän toimintamme taustalta löytyvät ammattitaidostaan ylpeät, tiimihenkiset giganttilaiset ja pohjoismaisen Elkjøp-konsernin tuki. Yhdessä kuulumme kansainväliseen kodinelektroniikka-alan Currys-yritysperheeseen, joka työllistää yli 42 000 henkilöä 9 maassa. Kun aloitat meiltä, voi urapolkusi viedä sinut mihin tahansa toivotkin. Tervetuloa kehittymään kanssamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I022/2126/main?site=16&validator=ead69d92a4fee4186f154e9d9c02294b&lang=FI&rmpage=apply&rmjob=2243&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol