Nuoriso-ohjaaja, Suutarilan nuorisotalo, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 2555,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä nuorisoalan ammattilainen! Nyt olisi tarjolla paikka, jossa pääset tekemään nuorisotyötä monipuolisissa ympäristöissä: mielit sitten intensiivisien futsalpelien pyörteisiin, leirinuotion äärelle Granöön tai timanttimiekkaa heiluttelemaan pelimaailmoihin - tämä se on. Etsimme Koilliseen nuorisotyöyksikköön nuoriso-ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 14.10. tai sopimuksen mukaan.

Nuoriso-ohjaajana työskentelet Koillisella alueella, ensijaisesti Suutarilan nuorisotalolla. Nuorisotalolla tarjotaan mielekästä vapaa-ajan toimintaa ja tukea 9-17-vuotiaille nuorille. Suutarilan nuorisotalolla tehdään nuorisotyötä erilaisten toiminnallisten menetelmien avulla; talolla nuoret voivat esimerkiksi pelata VR-laseilla, askarrella tai kokkailla yhdessä. Suutarilan nuorisotalolla tehtävän työn lisäksi nuoriso-ohjaajana osallistut monipuolisesti nuorisotyöyksikön muuhun työhön esim. jalkautuva nuorisotyö, osallisuustyö, leirit, retket ja yksikön yhteiset tapahtumat.

Tehtävänäsi on on luoda edellytyksiä nuorten toimijuudelle. Tarjoat tukea nuorille heidän erilaisissa elämäntilanteissaan ja työskentelet nuorten kanssa yksilöllisesti, pienryhmissä ja verkostoissa. Nuoriso-ohjaajana huolehdit siitä, että nuorilla on mahdollisuuksia harrastaa omalla alueellaan ja vaikuttaa lähiympäristöönsä. Teet nuorisotyötä sekä fyysisissä että digitaalisissa toimintaympäristöissa ja hyödynnät tietoperustaisuutta sekä tuotat että jaat tietoa alueen nuorista.

Tehtävässäsi:
- ohjaat nuoria suunnitelmallisesti yksilötyössä ja pienryhmissä
- teet töitä nuorten verkostojen kanssa
- suunnittelet ja toteutat toimintaa yhdessä nuorten kanssa
- edistät nuorten vaikutusmahdollisuuksien ja osallisuuden toteutumista
- tuotat ja käytät tietoa nuorista ja heidän tarpeistaan
- luot kumppanuuksia, teet yhteistyötä ja edistät verkostojen ja oman työsi kautta nuorten hyvinvointia Koillisen alueella
- viestit monikanavaisesti ja yhdessä nuorten kanssa omasta toiminnastasi

Työskentelemme nuorten kanssa vapaa-ajalla, eli työ on ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva kasvatuksen ja ohjauksen/nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto.

Me etsimme henkilöä, joka haluaa työskennellä tavoitteellisesti nuorisotalotyössä. Nuoriso-ohjaajana edistät yhdenvertaisuutta, ihmisoikeuksien toteutumista sekä kestävää kehitystä toiminnoissamme. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja empatiataitoja sekä valmiutta kehittää ja kehittyä työssä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisässä ympäristössä ja mukavassa porukassa. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.
Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Lisäksi kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset ovat etusijalla.

Tehtävän hoitaminen edellyttää, että valituksi tuleen henkilön tulee toimittaa ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2. momentin mukaisesti rikosrekisteriote ja lisäksi huumausainetestiä koskeva todistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KUVA-03-68-24