Liikeideapäällikkö Break Sokos Hotel Bomban ravin, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsinnässä liikeideapäällikköBreak Sokos Hotel Bomban ravintoloihin!

Miltä kuulostaisi heittäytyä mukaan luomaan Break Sokos Hotel Bomban uutta lukua ja liittyä osaksi rennon rempseää Bomban heimoa? Juhannuksena 2024 valmistuneen hotellilaajennuksemme myötä rekryämme huippuvahvistusta ammattitaitoiseen jengiimme luomaan mitä parasta karjalalaista vieraanvaraisuutta!

VIERAANVARAISUUTTA JA HYVÄÄ HENKEÄ
Etsimme Break Sokos Hotel Bomballe innovatiivista liikeideapäällikköä kahdelleravintolakokonaisuudelle sekä uutta työkaveria rennon rempseälle Bomban väelle! Tehtävänäsi on työskennellä ravintoloiden salien puolella operatiivisessa toiminnassa, sekä johtaa esimerkilläsi vuoropäälliköitä ja henkilöstöä kohti sujuvampaa arkea ja ikimuistoisia asiakaskokemuksia. Me haluamme, että jokaisen käden jälki pääsee näkymään edukseen työn lopputuloksessa, joten kuulemmekin mielellämme sinun ajatuksiasi ja ideoita siitä, miten saamme vierailukokemuksestamme entistäkin unohtumattomamman.

Odotamme sinulta heittäytyvää asennetta ja hyvää tiimihenkeä. Paineensietokyky ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat sinulla hanskassa, sekä osaat ottaa että antaa vastuuta. Tässä työssä sinun ei kuitenkaan tarvitse pärjätä yksin, sillä saat tueksesi huipputyypeistä koostuvan tiimin, sekä tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä ravintolatoimenpäällikön oikeana kätenä.

Me Bomballa ajattelemme, että kaiken voi oppia ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Mikäli työskentely Pohjois-Karjalan upeissa maisemissa Pielisen rannalla kera mahtavien työkavereiden kuulostaa sinun jutultasi, heittäydy ihmeessä mukaan - me otamme sinusta kopin!

HEITTÄYDY MUKAAN
Työsuhde tarjoaa sinulle PKO:n kattavat henkilöstöedut, sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Liikeideapäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakemukset pyydämme 20.10.2024 mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime hetkille, sillä luemme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot: Jani Tiainen, ravintolatoimenpäällikkö,jani.tiainen@sok.fi, 010 7623 501.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-BOMBA/Liikeideapllikk-Break-Sokos-Hotel-Bomban-ravintoloihin_R-29373-1