Skolpsykolog, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Palkkaus: 4116,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Skolpsykologen arbetar med elever i förskolan och den grundläggande utbildningen. Tyngdpunkten i arbetet ligger på främjandet av elevernas välmående och skolgång, i form av individuella stödkontakter och interventioner samt satsningar på hela skolans välmående inom ramen för den gemensamma elevvården. I uppgifterna ingår stödsamtal med elever och elevgrupper, psykologiska utredningar av elevernas inlärningssvårigheter, multiprofessionellt arbete i skolornas elevvårdsgrupper, samt konsultation och stöd för lärare och vårdnadshavare.

Skolpsykologen är medlem i det svenska elev- och studerandevårdsteamet med ca 20 kuratorer och psykologer. Dina närmaste kollegor i skolorna består av kurator, hälsovårdare och speciallärare. Arbetshandledning i grupp fås månatligen och därutöver får du starkt kollegialt stöd av teamledaren och övriga skolpsykologer och kuratorer under regelbundna möten samt genom konsultation. Arbetsgivaren stöder även möjligheten att delta i olika fortbildningar och uppmuntrar till individuell kompetensutveckling.

Inom Helsingfors stad belönar vi arbetstagarna med olika former av premieringar för väl utfört arbete. Staden erbjuder också mångsidiga personalförmåner i form av bland annat stöd för arbetsresor, stadscykelförmån, samt olika motion- och kulturförmåner.

För nyanställda ordinarie skolpsykologer på Helsingfors stad erbjuder vi en premie på 1000 euro år 2024.

Arbetstiden är 100 % men en kortare arbetstid är även möjlig vid behov.

Behörighetsvillkor:

Legitimerad psykolog.
Utmärkta skriftliga och muntliga kunskaper i svenska.

Vi förutsätter att straffregisterutdrag uppvisas (504/2002)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mirjam.malik@hel.fi