Haemme Break Sokos Hotel Bomban ravintoloihin vuo, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Break Sokos Hotel Bomban ravintoloihin vuoropäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. Bomban uudestisyntynyt kylpylähotelli hellii jokaista aistia. Haluaisimme saada Sinut mukaan rakentamaan omalla työpanoksellasi elämyksiä asiakkaillemme.

Break Sokos Hotel Bomba on paitsi suosittu matkailukohde, myös erinomainen paikka hääjuhlien, kokousten jamonenlaisien tapahtumien järjestämiseen, joten tehtävänkuvasi tulee olemaan vähintäänkin monipuolinen.
Vuoropäällikkönä vastaat Bistro Ohton ja Ravintola Bomban asiakkaiden onnistuneesta ja lämminhenkisestä palvelukokemuksesta. Työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti á la carte kokin työtehtävät esivalmistelusta esille noston kautta tiskiin sekä juhla- ja tilaustarjoilujen valmistusta. Odotamme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta kokin työstä, oma-aloitteinen ote työhön ja hyvät sosiaaliset taidot. Lisäksi vastaat vuorojohtamisesta ja teet työtäsi innostuneesti ja positiivisuus on sinulle luontaista. Hymysi ei hyydy paineenkaan alla, etkä hätkähdä nopeasti vaihtelevia tilanteita.

Olet tehokas ja energinen ammattilainen, joka nauttii asiakkaan ilahduttamisesta. Teet työtäsi innostuneesti, positiivisella otteella ja osaat toimia myös paineen alla etkä hätkähdä vaihtelevia tilanteita. Kustannustehokkuus ja hyvä katehallinta ovat sinulle tapa toimia. Suomen lisäksi sujuva englannin kielen taito auttaa onnistumaan työtehtävässä tehokkaasti.

Tarjoamme sinulle huikean työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa ympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa. Työsuhde on vakituinen. PKOlaisena saat käyttöösi Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut (https://pko.fi//suomen-parhaaksi-kehutut-henkilostoedut/).Meillä työnantaja on vakuuttanut jokaisen työntekijän myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja liikkumistasi kannustamme Epassilla.

Lisätietoja: Keittiötoimenpäällikkö Pasi Brilli,pasi.brilli@sok.fi. Hakemukset 30.10.2024 mennessä. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä jätä hakemista viime tippaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-BOMBA/Haemme-Break-Sokos-Hotel-Bomban-ravintoloihin-vuoropllikk-vakituiseen-tysuhteeseen_R-29369-3