Palvelupäällikkö, Sovea Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sovea Oy hakee palvelupäällikköä vastaamaan Lapin hyvinvointialueen toiminnastamme.

Sovea Oy on vuonna 2012 toimintansa aloittanut pohjoissuomalainen hoiva-alan yritys, jonka palvelutarjontaan kuuluvat kodinhoito- ja hoivapalvelut sekä erilaiset sosiaalihuollon palvelut.
Palveluksessamme on ammattitaitoinen tiimi, joka koostuu koulutetuista sosiaali- ja hoiva-alan moniosaajista. Erityisvahvuutemme on ystävällinen ja huolehtiva palveluasenne sekä jatkuva palvelujen ja toiminnan kehittäminen. Työ Sovealla on monipuolista ja palkitsevaa. Olemme tiivis työyhteisö ja huolehdimme toinen toistamme.

Haemme kasvuhakuista ja innostunutta palvelupäällikköä mukaan kasvattamaan toimintaa ja tuottamaan palveluitamme ihanille asiakkaillemme.

Tehtävään haetaan sote-alan AMK-tutkinnon suorittanutta ammattilaista. Lisäksi edellytämme, että sinulla olisi jo alan työkokemusta, sekä kokemusta esihenkilötehtävistä. Positiivinen asenne on yhteinen nimittäjä jokaiselle tiimiläisellä.

Olemme joustavia työntekopaikan suhteen, mutta työtä ei voi tehdä pelkästään etänä. Pääasiallinen toiminta-alue tähän tehtävään valittavalla on Meri-Lappi.

Työsi koostuu hallinnollisista töistä. Tulosvastuullinen toiminnan johtaminen, palvelutiedusteluihin vastaaminen, esihenkilötyö, rekrytointi, asiakashankinta, työvuorosuunnittelu, sekä laadun varmistaminen ovat keskeinen osa työn kuvaa.

Toiminnan kasvaessa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Odotamme sinulta vastuullisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Työskentelet tavoitteellisesti ja kykenet pitämään laajankin kokonaisuuden hyppysissäsi, säikähtämättä ammatillisiakaan haasteita, joita työssäsi kohtaat. Tarjoamme sinulle joustavan, vastuullisen ja merkityksellisen työn upeassa moniammatillisessa tiimissä. Sinulla on tiimituen lisäksi työntekoasi tukeva esihenkilö.

Toivomme sinulta hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista, kannustavaa ja joustavaa työotetta.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja voit kysyä Sovean kehittämispäälliköltä Eeva Lohinivalta eeva.lohiniva@sovea.fi tai
050-4123677. Lisätietoa meistä www.sovea.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:eeva.lohiniva@sovea.fi