Paikallisvartijoita palvelinkeskuksen työmaalle,, Avarn Security Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kymmentä (10) paikallisvartijaa toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen työsuhteeseen Haminassa sijaitsevalle palvelinkeskuksen rakennustyömaalle. Tämä kansainvälinen kohde tarjoaa mielenkiintoisen ympäristön oppia ja kokea uusia työtehtäviä. Olet avainasemassa kohtaamassa asiakkaamme ammattitaidolla ja hyvällä palveluasenteella. Työssä menestymisessä keskeisessä roolissa ovat asiakaspalvelu, positiivinen asenne ja sitoutuminen työtä kohtaan.

Tehtävässä toimit osana kasvavaa tiimiä, jonka yhteinen tavoite on turvata asiakkaan henkilöstä ja omaisuutta. Tehtäviisi kuuluu mm. Tarkastuskierrokset, ovien avaukset, saattamistehtävät ja muita vartijan tehtäviä. Tarjoamme sinulle laajan koulutuksen tehtävään ja perehdytysjakson jälkeen sinulla on aina paikalla olevan lähiesihenkilön tuki.

Työpaikalla vallitsee ystävällinen auttamisen kulttuuri. Henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on meille ensisijaisen tärkeää. Etsimme siis joukkoomme lisää henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan sopivia, ystävällisiä tiimipelaajia.

Työ on vuorotyötä ja sitä toteutetaan pääosin 12 tunnin työvuoroissa.

Mitä odotamme sinulta

Arvostamme työntekijöidemme asiakaslähtöistä ja reipasta asennetta, sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkäjänteisyys ovat myös oleellisia tässä tehtävässä.

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa. Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä sisältäen myös yö- ja viikonloppuvuoroja.

Eduksi katsomme

- muun kielitaidon
- aikaisemman työkokemuksen sekä koulutukset turvallisuusalalta
- voimassa oleva vartijakortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme sinut
- voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme sinut
- Google Workspace -ympäristön hallitsemisen (esim. Gmail, Docs, Sheet, Meet)

Tehtäviin valituilta henkilöiltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tehtävien palkkaus on vartiointialan TES taso III. Vartiointialan työehtosopimuksen löydät täältä: https://www.pam.fi/tes/vartiointialan-tyoehtosopimus/

Tarjoamme sinulle

Työympäristön, jossa on laajat etenemismahdollisuudet. Useat kohteemme työntekijät ovat edenneet kohteen sisällä erilaisiin erikois- ja esihenkilötehtäviin. Monimuotoisen asiakkuuden ansiosta kohteessamme avautuu useasti uusia haasteita, joihin valikoituu useasti jo kohteessa työskenteleviä taitajia.

Kattavat työterveyspalvelut, joihin kuuluu peruspalveluiden lisäksi myös: Fysioterapeutin, työterveyspsykologin sekä tiettyjen erikoissairaanhoidon spesialistien palveluita.

Ensiapu-, työturvallisuus- ja muut tarvittavat koulutukset työn suorittamiseksi. Koulutamme sinulle tarvittaessa myös vartijakortin.

Näin haet tehtävään

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.10.2024 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta avarn.rekry.hamina@avarnsecurity.fi

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 11 toimipisteemme kautta ja työllistämme noin 3 000 turvallisuusammattilaista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://avarn.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1808&jbid=15