Laboratoriohoitajan tai sairaanhoitajan sijaisuus, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Palkkaus: 2761,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuopion yliopistollisen sairaalan Kliinisen fysiologian osastolla on haettavana laboratoriohoitajan tai sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 21.10. - 6.4.2025. Aloituksesta voidaan sopia ja sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempäänkin.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?
Laboratoriohoitajan/bioanalyytikon/ sairaanhoitajan työ on sekä itsenäistä kliinisfysiologisten tutkimusten ja analyysien suorittamista että moniammatillista tiimityötä. Kliinisellä fysiologialla työ on päivätyötä ja viikkotyöaika on 38h15min.

Kliinisen fysiologian yksikössä tehdään potilaiden elintoimintoja mittaavia ja kuvantavia tutkimuksia. Tutkimuksiin kuuluu mm. keuhkojen ja sydämen toimintaa kuvaavia tutkimuksia, pitkäaikaisrekisteröintejä, autonomisen hermoston sekä ruuansulatuskanavan toimintaa mittaavia tutkimuksia.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon työympäristössä. Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Lisäksi käytössäsi ovat hyvinvointialueen yhteiset henkilöstöedut, mm. e-passi, tyhy-toiminta ja työterveyshuolto. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja tehtäväkohtainen aloituspalkka on 2761,29 €/kk.

Olisitko etsimämme henkilö?
Arvostamme hakijassa hyviä työyhteisötaitoja sekä positiivista vuorovaikutusta monialaisessa ja moniammatillisessa tiimissä. Tehtävä edellyttää hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, muutosvalmiutta sekä kehitysmyönteisyyttä. Erikoissairaanhoidon osaaminen kliinisen fysiologian alalta katsotaan hakijalle eduksi.

- Kelpoisuusvaatimuksina ovat laboratoriohoitajan/bioanalyytikon tutkinto ja sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus (Valvira) tai sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran myöntämä todistus laillistettuna sairaanhoitajana toimimiseen.
- Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Eduksi katsotaan erikoissairaanhoidon osaaminen kliinisen fysiologian ja/tai kliinisen neurofysiologian alalta.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Tehtävävalinnassa noudatetaan koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivan henkilön löytyessä!

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/618374/fi_FI