Mediaohjaaja, Kaakonkulman Kulttuurimylly ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Palkkaus: 1400€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Paikka auki on Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, josta jaetaan avustuksia sosiaali- ja terveysjärjestöille nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen.

Kaakonkulman Kulttuurimylly ry hakee nuorta alle 30-vuotiasta mediaohjaajaa osa-aikaiseen Paikka-auki -hankkeeseen. Työ alkaa heti ja kestää noin 6 kuukautta.

Hankkeen tavoitteena on ennen kaikkea ICT-taitojen harjaannuttaminen. Nuori tutustuu Myllyn ICT-toiminnan mahdollisuuksiin, työtehtäviin ja vaatimuksiin. Tavoitteena on palkata työtön IT-osaaja, jolle työkokemus olisi erityiseksi hyödyksi ja vahvistaisi hänen näkemystään omista kiinnostuksen kohteistaan ja mahdollisuuksistaan IT-alla. Mylly tarjoaa jokapäiväisessä toiminnassaan monipuolisesti mahdollisuuksia näyttää ja kehittää nuoren taitoja. Autamme nuorta kokemaan onnistumisia ja hakemaan hänelle koulutus- tai työpaikkaa. Tehtävät vaihtelevat sähköisen asioinnin ohjauksista (esim. sähköpostin, arjen e-palvelujen käytön opastuksesta), käyttäjätunnusten laatimisesta, palautekyselyistä, henkilökunnan ohjauksista tietokoneohjelmistojen käytössä, verkkoyhteyksien hoidosta, Myllyn tapahtumien valokuvauksesta digitaalisen toiminnan kehittämiseen. Tuloksena nuoren tulevaisuuden tahtotilansa, voimavaransa, työelämävalmiutensa ja työllistymismahdollisuutensa ovat voimakkaasti kasvaneet - suunta ja välineet itsenäiseen elämään on löytynyt. Ohjaaja toimii Myllyssä ja Kauppakeskus Pasaatin toimistolla.

Mediaohjaaja voi olla nuori (alle 30-vuotias, työelämän ulkopuolella oleva, ei päätoiminen opiskelija, hänellä voi olla vähän työkokemusta eikä hän ole aikaisemmin työllistynyt Paikka-auki ohjelmaan). Hän on mahdollisesti syrjäytymisvaarassa tai tarvitsee tukea omassa opiskelu- ja -työllistymispolussaan päästäkseen eteenpäin elämässä.

Paikan tiedustelut ja yhteydenotot; Johanna Hasu, puh: 044 709 4044, johanna.hasu@mylly.me
Hakemukset ja CV pyydetään lähettämään: johanna.hasu@mylly.me
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johanna.hasu@mylly.me