Toimistosihteeri, Kirkkonummen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimistosihteerin päätehtävänä on asiakaspalvelu asiakassopimusten osalta, vesihuoltosopimusten hallinnointi sekä -tilausten käsittely. Lisäksi toimeen kuuluvia tehtäviä ovat ostolaskujen asiatarkastus, viranhaltijapäätösten jakelu, arkistojen hallinta, johtokunnan sihteerinä toimiminen sekä muut vesihuollon hallinnon ja talouden avustavat tehtävät.

Tehtävä sisältää vaativia asiakaspalvelu-, neuvonta- ja toimistotehtäviä. Työ vaatii itsenäistä työskentelyä ja oma-aloitteellisuutta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa opistotason koulutusta esim. merkonomi tai AMK-tutkinto. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja tiedonhallintataitoja, kokemusta vaativista toimistotehtävistä ja asiakaspalvelusta. Arvostamme aiempaa kokemusta kunnallisalalta.

Tehtävässä on kuuden viikon koeaika. Tehtävän jatko on myös mahdollinen. Tehtäväkohtainen palkka on 2633 euroa / kk ja lisäksi huomioidaan KVTES:n mukainen työkokemuslisä.

Lisätietoja antaa liikelaitoksen johtaja Teemu Ketola puh. 040 504 8457, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Hakemukset toimitetaan 4.10.2024 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain KIR-01-23-24).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KIR-01-23-24/fi_FI