Kokki/Kahvilatyöntekijä, Pohjanmaan Asemat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme keittiötaitoista huoltamokahvilatyöntekijää Shell Pihtiputaalle osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Haluatko päästä haastamaan itseäsi monipuolisten keittiötehtävien parissa ja pitämään tielläliikkujien nälän ja janon kurissa? Tässä olisi sinulle oiva mahdollisuus päästä valmistamaan herkullisia buffet ruokia, pizzoja, leikkeitä ja monia muita tielläliikkujien suunmyötäisiä aterioita. Työn monipuolisuutta lisää toimiminen myös asiakaspalvelussa.

Liikenneasemien Helmet tunnetaan hymyilevistä kasvoista, reippaasta asenteesta työntekoon ja päivittäisestä asiakkaan ilahduttamisen taidosta. Hyvää taustaa uudelle Helmelle antaa ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Erityisesti aikaisemmasta keittiökokemuksesta hyötyä. Tärkeimpänä kuitenkin pidämme, että olet oppimishaluinen asiakaspalvelu- ja ruoanvalmistustehtäviin sekä muihin liikenneaseman tehtäviin. Koulutamme sinut tarvittaessa uudeksi Helmeksi. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja vaihtelevaa työtä ympäristössä, jossa tapahtuu jatkuvasti ja iloisen työporukan kera tylsää hetkeä ei taatusti tule. Shell Pihtipudas on auki 24/7. Työsuhde on vakituinen, tarvittaessa töihin kutsuttava ja 3-vuorotyötä. Työtuntien määrästä voidaan sopia myös sinulle sopivammat, joten ota rohkeasti yhteyttä. Työ sopii tehtäväksi opiskeluiden tai muun työn ohella.

Jos tämä kuulosti juuri sinun tulevalta työpaikalta, niin jätä hakemus nopeasti sillä työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakemuksia otetaan vastaan www.helmisimpukka.fi/rekry tai hr@pohjanmaanasemat.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hr@pohjanmaanasemat.fi