Ohjaaja Paciuksen ohjaus- ja valmennuspalveluihin, Autismisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaaja Paciuksen ohjaus- ja valmennuspalveluihin

Oletko kiinnostunut tukemaan autismikirjon henkilöiden osallistumista yhteiskuntaan sen yhdenvertaisina jäseninä ja oppimaan heiltä uutta? Haluatko olla mukana levittämässä autismitietoisuutta ja elämässä omanlaista samanlaista arkea ja juhlaa asiakkaiden kanssa? Autismisäätiö etsii nyt kasvavaan ammattilaisten joukkoon ohjaajaa kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen.
Autismisäätiön ohjaus- ja valmennuspalvelut työpaikkana
Ohjaus- ja valmennuspalvelut tarjoaa kehitysvammaisille autismikirjon henkilöille osallisuutta tukevaa ja edistävää päiväaikaista toimintaa. Toiminta on luonteeltaan monipuolista. Yksikössämme kehitysvammaisuuden kirjo vaihtelee lievästä keskivaikeaan ja tuen tarve ryhmätyöskentelystä kokoaikaiseen avustamiseen. Työ on päivätyötä arkisin.
Kurkkaapa Autismisäätiön Instagram-tilejä @autismisaatio ja @paciuksen_ovp, niin näet millaiselta meidän arkemme näyttää.
Tietoa työtehtävästäsi
Ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden päivittäisen toiminnan suunnittelu ja ohjaaminen, lääkehoidon toteuttaminen, hoiva ja huolenpito, raportointi ja kirjaaminen, ammattitaidon ylläpitäminen sekä toiminnan ja työyksikön kehittäminen.
Sopisitko sinä meille?
Toimintamme perustana ovat ihmisten hyvinvointi, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet sekä vastuulliset arvot.
Sinulta edellytämme: tehtävään vaatimuksena on lähihoitajan tutkinto sekä Valviran rekisteröintiä.
Lisäksi toivomme:

Positiivista asennetta ja halua oppia uutta
Paineensietokykyä muutostilanteessa sekä kykyä kohdata keskeneräisyyttä
Aitoa kiinnostusta tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa työskentelyä kohtaan
Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

Lääkehoidon suoritetut opinnot
EA1 - koulutus
Hygieniapassi

Arvostamme aiempaa kokemusta autismikirjon tai neuropsykiatristen henkilöiden kanssa työskentelystä ja kokemusta vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien käytöstä. Työ sisältää fyysistä ohjaamista ja asiakkailla saattaa olla ajoittain haastavaa käytöstä, joten saat meiltä koulutuksen AVEKKI- toimintatapamalliin. Toivomme, että sinulla on valmius työskennellä joustavasti eri työryhmissä ja kehitysvammaltaan hyvin erotasoisten asiakkaiden kanssa. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta, saat hyvän perehdytyksen ja tuen työhösi!
Tarjoamme:

Antoisan työn kiinnostavien asiakkaidemme parissa
Työterveyden palvelut
Ekstra Terveysturva -sairaskuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
Liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun
Monipuoliset koulutus- ja erikoistumismahdollisuudet tiimin tuella
Työvaate-edun

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Ohjaajan kuukausipalkka on G22 (2470,53- 2797,08 €). Onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen lisän kautta.
Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi pian. Aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo hakuaikana. Huomaathan, että Autismisäätiö on savuton työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää ajankohtaisen rokotussuojan tarkistuksen. Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
Tervetuloa meille töihin!

Yhteyshenkilö

Kalle Kämäräinen
Yksikön johtaja
Autismisäätiö
kalle.kamarainen@autismisaatio.fi
puh. / tel. 044-726 8021
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://toihin.autismisaatio.fi/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=243&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol