Peruskoulun sivutoiminen fysiikan tuntiopettaja,, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työtehtävään voidaan sopia tunteja väliltä 4 - 12. Työtehtävän alkamisajankohtaa voidaan sopimuksesta myös siirtää myöhemmäksi.

Koulussa on painotettua opetusta matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa.

Nöykkiön koulussa toteutetaan ja kehitetään joustavia opetusjärjestelyjä sekä opetusryhmien että oppilaiden yksilökohtaisten tukitarpeiden toteuttamiseksi. Koulussa toteutetaan 4 jaksossa muuntuvia opetusjärjestelyjä, joita suunnitellaan yhteistyössä opettajien sekä oppilashuoltohenkilöstön kanssa.

Koulun nimi ja osoite: Nöykkiön koulu, Nöykkiönlaaksontie 3, 02330 Espoo
Työaika: OVTES:in mukainen
Tehtävä on määräaikainen
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun fysiikan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1981-24/fi_FI