Suunnittelija, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Palkkaus: 3164,18€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko hallinnon osaaja, joka ei epäröi laittaa asioita liikkeelle, saa asioita aikaiseksi ja viihtyy vaihtelevissa työtehtävissä?

Haemme Helsingin kaupungin Talpa liikelaitos Henkilöstö- ja hallintopalvelut -osastolle vakituiseen työsuhteeseen SUUNNITTELIJAA. Osaston tehtävä on tukea liikelaitos Talpan palvelutuotantoa ja se vastaa liikelaitoksen hallinnosta, taloudesta ja henkilöstöhallinnosta. Talpa tuottaa kaupunkikonsernille talous-, palkka- sekä RPA ja verkkokauppapalveluita. Talpa liikelaitos on osa Helsingin kaupunkia mutta se toimii liiketaloudellisten periaatteiden mukaan.

Tehtävä alkaa 1.11.24 tai sopimuksen mukaan.

Mitä pääset Talpassa tekemään?

Tehtävässäsi työskentelet Talpan Henkilöstö- ja hallintopalvelut -osastolla. Teet läheistä yhteistyötä
osaston henkilöstö- ja hallintopalvelujohtajan, henkilöstöpäällikön, talouspäällikön ja henkilöstösuunnittelijan kanssa sekä useiden muiden Talpan eri osastoilla työskentelevien kollegoiden kanssa.

Tehtäviäsi ovat mm:

- monipuoliset hallinnolliset valmistelu- ja tukitehtävät mm. viranhaltijapäätösten valmistelu ja erilaisten kokous- ja
  esitysmateriaalien valmistelu
- henkilöstötapahtumien ja muiden liikelaitoksen tapahtumien suunnittelu ja organisointi
- sisäinen viestintä eri välineissä (mm. intra, teams)
- talouden tukitehtävät sekä niihin liittyvien järjestelmien käyttö
- tukipalveluiden kehittämistehtävät
- työkokemuksesta ja kiinnostuksesta riippuen mahdollisuus myös liikelaitoksen sisäisten projektien vetovastuu ja
  valmistelutyö tai henkilöstöhallinnollisia työtehtäviä

Mitä sinulta odotamme?

Odotamme sinulta kokemusta monipuolisista hallinnon työtehtävistä, itsenäistä työotetta, ratkaisukeskeisyyttä ja hyvää organisointikykyä. Lisäksi odotamme näkemyksellisyyttä ja halua tukipalveluiden kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme, että olet myös sujuva eri toimistojärjestelmien käyttäjä. Olennaista on, että haluat oppia lisää, suhtaudut erilaisiin työtehtäviin positiivisesti ja haluat saada asioita valmiiksi. Kokemuksesta talouden ja/tai henkilöstöhallinnon työtehtävistä on hyötyä.

Miksi sinun kannattaa hakea meille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ja muuttuvassa Talpa liikelaitoksessa. Pääset tekemään monipuolista ja vaikuttavaa työtä. Meillä on hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on myös mahdollista kasvaa uusiin työtehtäviin.

Helsingin kaupunki on luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa monet henkilöstöedut, kuten ePassi-lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, monipuolisen henkilöstöliikunnan tarjonnan sekä työmatkaedun. Talpan toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Suosimme myös joustavia työskentelymahdollisuuksia ja etätyötä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 3.10.2024 klo 16.00 mennessä. Täytäthän hakemuksen pian, koska aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana. Haastattelut pidetään viikoilla 41-42. Videohaastattelua saatetaan käyttää osana rekrytointiprosessia.

Tehtävän kelpoisuusehto:

Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto esim. tradenomi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

#LI-POST
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/TALPA-04-2-24